Haunted Journals

Καλως ήρθατε στο στοιχειωμένο μας blog Website 


Το συγκεκριμένο haunted blog site δημιουργήθηκε με σκοπό να έχουμε την ελευθερία έκφρασης και να μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας προσωπικές στιγμές μας από τις επαγγελματικές αλλά και καθημερινές δραστηριότητες των Gamehauntings και της ομάδας, καθώς και προσωπικές μας εμπειρίες είτε μέσω του Discord server μας, είτε μέσω των stream μας, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή θεωρούμε άξια αναφοράς.


Η αγάπη που μας ενώνει για τα games είναι και ο λόγος δημιουργίας των Gamehauntings και ο λόγος που συνεχίζουμε και κάνουμε αυτό που μας αρέσει, το οποίο πλέον παρότι ξεκίνησε απλά σαν χόμπι έχει καταλήξει να είναι το επάγγελμά μας. 

Επίσης πολύ από εμάς καθώς τρέφουμε ιδιαίτερη αγάπη στην horror κοινότητα, είτε αυτό αφορά παιχνίδια, ταινίες, βιβλία ή ακόμα και In real life Ghost Hunting Paranormal investigation, έχουμε αρκετές στοιχειωμένες, μυστήριες ιστορίες να μοιραστούμε μαζί σας. 


Σας ευχαριστούμε όλους για την απέραντη υποστήριξη που μας έχετε δώσει απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να δείξετε την ίδια αγάπη και στο νέο μας αυτό παιδί που φέρει το όνομα “Our Haunted Journal”.

Και να θυμάστε, θα είμαστε πάντα εδώ όσο ο Θεός μας το επιτρέπει, να σας τρομάζουμε, να σας διασκεδάζουμε και να περνάμε αξέχαστες στιγμές μαζί σας !!!





Have a nice Haunted Night….









By Leprof


Comments

Popular Posts