Διαλέγοντας ταινία...

Όλοι μας λίγο πολύ (ΠΟΛΥΥΥΥ) βλέπουμε ταινίες για πολλούς λογούς, με τον κυριότερο να χαλαρώσουμε και να δούμε και τι γίνεται βεβαίως βεβαίως.

Το πως φτάνουμε στο σημείο να διαλέξουμε μια ταινία, έχει να κάνει με την διάθεση στην οποία βρισκόμαστε οπού και ψάχνουμε να βρούμε την ταινία που θα ταυτιστούμε και θα ρίξουμε το κλάμα της ζωής μας, καθώς εκείνη την στιγμή γινόμαστε ένα με τους πρωταγωνιστές συμπάσχοντας για τα δινά που περνάνε.




Εδώ αναφερόμαστε στον συναισθηματικό παράγοντα μεσώ μιας κοινωνικής δραμματικης ταινίας.

Ένας από τους κορυφαίους λογούς που θα δούμε ταινία είναι η παρέα. 



Αν η παρέα διαλέξει μια ταινία που αρέσει στους περισσότερους, θα συμφωνήσουμε και εμείς διότι τι πιο ωραίο να περνάς χρόνο με την παρέα σου και να σχολιάζετε εκείνη την στιγμή την εξέλιξη η κάποιο δυνατό σκηνικό που σας έκανε εντύπωση.

Εδώ αναφερόμαστε στον καθαρά διασκεδαστικό παράγοντα οποιαςδηποτε ταινίας.

Άλλος λόγος είναι η περιεργεία να δούμε αν η ταινία είναι καλή ήαν τα αστερία και ο ντόρος που έχει γίνει γύρω από το όνομα της αξίζουν, έτσι ώστε να αφιερώσεις όσο χρόνο χρειάζεται να την δεις.

Εδώ αναφερόμαστε γενικά σε όλες τις ταινίες.

Εγώ είμαι λίγο περίεργη να το πω? διαφορετική να το πω? Λειτουργώ μεσώ κλικ.

Αν μου κάνει το κλικ η εικόνα και η περιλιψη θα βάλω να την δω. Παίζει η πιθανότητα να μην μου αρέσει από τα πρώτα 10 λεπτά, αλλά θα συνεχίσω να την δω μήμπως έχει την δράση την οποία αναμένω.

Πολλές φόρες μας έχει τύχει να βλέπουμε μια ταινία και να απογοητευόμαστε σχετικά γρήγορα, και κατά την συνεχεία της ταινίας να μένουμε με το στόμα ανοιχτό μη μποροντας να πιστέψουμε την ανατροπή.



Εδώ κολλάει η ατάκα: Τι λες τώρα ρε φίλε? Τι έγινε τώρα? Δε το πιστεύω!!!! Ταινιαρα!!!!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες να διαλέξεις ταινία, αλλά ανέφερα μόνο αυτούς που θεωρώ τους πιο δημοφιλείς.

Το καλύτερο είναι όταν μαζεύεται η παρέα σ ένα σπίτι και βλέπουν όλοι μαζί. Οι σχολιασμοί οι αντιδράσεις και τα γέλια ειδικά αν η ταινία είναι horror, είναι όλα τα λεφτά.

Ναι ναι καλά διαβάσατε γέλιο πολύ γέλιο. Εάν δείτε εκείνη την στιγμή τον φίλο σας από τον φόβο του να βρίζει η να πετάει κάτι που κρατάει, γελάς τόσο πολύ που χαίρεσαι κιόλας που υπάρχει στην ζωή σου.

Κάπου εδώ να πούμε ότι διαλέγοντας μια ταινία, μπαίνεις και στην διαδικασία να ενημερωθείς και για καινούριες η να εντοπίσεις μια παλιά ταινία που σου είχε ξεφύγει.

Γενικά είσαι σε μια εγρήγορση και μάθηση ταυτόχρονα.

Εννοείται και οι σειρές συγκαταλέγονται στα παραπάνω έτσι?

Καλή προβολή παιδιά!!!!



Comments

Popular Posts